PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS

Kedves Látogatónk!

Allison Anna és Vadas János
Jó.Pár.Terápia

Valószínűleg nem véletlenül játsz a Jó.Pár.Terápia oldalán. Mindenki családban szeretne élni, mégis rettenetesen nehéz minőségi párkapcsolatot kialakítani és hosszútávon fenntartani. Az élet vihara többször csap le erre a törékeny csónakra, mint ahányszor dagadó vitorlákkal lehet siklani a végtelen tengeren. Megcsalás, szétfejlődés, párkapcsolati kiégés, a gyermekvállalással és neveléssel kapcsolatos nehézségek, szóval maga az élet szép lassan felőrli a szerelmet, ha nem vigyázunk rá! Nem mondom, hogy régen minden jobb volt, de kire vagy mire támaszkodhatnak ma a párok? Ezért indítottuk e a Jó.Pár.Terápia párkapcsolati tanácsadás szolgáltatását! Iratkozzatok föl hírlevelünkre, illetve kövessétek a BLOGunkat használható párkapcsolati tippekért!

Ha annyiszor vinnénk szakemberhez a párkapcsolatunkat, ahányszor a kocsit kötelező szervízbe kell vinni, akkor boldogabb lenne ez a világ. Egy pár vagy család élete folyamatos kihívások, feladatok elé kerül (pl. új családtag érkezése, munkahelyváltás, felnőtt gyerekek elengedése, életközépi válság), amelyekben igyekszik helyt állni, megoldást találni. Ha mégis elakadásba ütközik, akkor ennek a zavara valamilyen tünet formájában jelentkezik. Ilynekor jönnek a megcsalások, szétköltözések, indokolatlan pénzszórások és más pótcselekvések.  A pár- és családkonzultáció során mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy élményeit, gondolatait, érzéseit nyíltan kifejezze, egymásra kölcsönösen reflektáljon.

Milyen esetekben javasolt?

  • Kapcsolati konfliktusok a párkapcsolatban vagy a család tagjai között
  • Kommunikációs nehézségek, gyakori viták, veszekedések
  • Stressz
  • Normatív krízisek (pl. új családtag érkezése, költözés, munkahely vagy iskolaváltás, életközépi válság)
  • Túlterheltség, kiégés, az öröm elvesztése
  • Beilleszkedési, viselkedési problémák
  • Szexuális diszfunkciók
IDŐPONTOT KÉREK

Hogyan dolgozunk? – GY.I.K

Hogyan zajlik a tanácsadás?

Anna és János egyszerre vannak jelen az ügyfelekkel, így dupla annyi figyelem, tudás és tapasztalat áll a probléma megoldásához. Valamint egyszerre képviselik a férfi és női, az apai és az anyai oldalt a folyamatban.

Milyen a módszerrel dolgozunk?

Párkapcsolati tanácsadás. Fontosnak tartjuk tisztázni, hogy nem ( ! ) folytatunk terápiát. Viszont egyszerre érvényesül a coaching, a mediáció, a tanácsadás és még sok más módszer ereje, amit eddigi munkáink és szakmai tapasztalatunk során elsajátítottunk.

Minőségbiztosítás

Munkánkat a saját szakmai szervezeteink által kibocsátott etikai kódex alapján végezzük. Munkánk alapja a diszkráció, a teljes titoktartás, és mivel legvégső soron saját személyiségünkkel dolgozunk, így az állandó szupervízió.

Milyen hosszú a tanácsadás?

Egy tanácsadó alkalom 90 perc hosszú.

Van lehetőség lemondani az ülést?

Igen. Az ülés előtt 24 órával le lehet mondani az ülést. Amennyiben ez nem történik meg, akkor az ülés díjának 70%-át szükséges megtéríteni.

Mennyibe kerül a tanácsadás?

A Jó.Pár.Terápia 90 perces párkapcsolati tanácsadásának díja 30 000 Ft.

Hol folyik a tanácsadás?

A Rend.Be.Jössz tanácsadó központban: Budapest, 1024. Fillér utca 19.