Párkapcsolati tanácsadás

párterápia

Van úgy, hogy a párkapcsolatok hullámvölgybe kerülnek. Nem az a kérdés, hogy megtörténik-e veled, hanem az, hogy mit kezdesz vele. Ha felborul az egynesúly, egyedül nehéz kiutat találni. Érdemes szakember segítségét igénybe venni, aki előidézheti azt a pozitív változást, mely tovább vezethet a probléma megoldásához.

Válási mediáció

Válás. Ma Magyarországon minden második házasság válással végződik. Van élet a válás után is. Önvád, bűntudat, lelkiismeret furdalás, szemrehányás, düh, törés, gyász mind jelen vannak. De lehet új életet kezdeni, és nyugodt szívvel tovább lépni. Ebben segít a válási mediáció.

Szülő szervíz

Gyerekkel az élet nem sima. Üdv a Klubban! Anna vagyok, 2 lányom van, 11 és 13 évesek. Szia, Jani vagyok, kislányom 3 éves, kisfiam 4 hónapos. Tudjuk, hogy szülőnek lenni nem könnyű. Rengeteg a kérdés és kétely, és kevés a válasz. Mi azt valljuk, szülőnek lenni nem tudomány, hanem művészet. Ha valahol elakadtál, ránk számíthatsz.

Jegyesoktatás

Modern, fiatalos, profi kommunikációs és párkapcsolati tréning menyasszonynak és vőlegénynek. Hogy a házasságotok ne csak egy görbe este, hanem élmény legyen élethosszig. <3 <3 <3

Szexuálterápia

Egy boldog, harmonikus párkapcsolatnak elengedhetetlen része a kiegyensúlyozott szexuális élet. Ennek pozitív megléte és fenntartása nem könnyű feladat. Gyakran előfordul, hogy nem beszélünk érzéseinkről, gondolatainkról. Kialakult problémáinkat nem tudjuk, vagy nem is akarjuk megbeszélni. Hosszú távon ez káros hatással lehet egyaránt önmagunkra és párkapcsolatunkra is. Szexuálterapeutaként célom, hogy segítsek az egyes felmerülő problémák azonosításában, a kialakult nehézségekmegoldásában.

#kispapacoaching

Férjnek és apának lenni érték és élmény. A #kispapacoaching – az Apa Közösség azért jött létre, hogy mi: férfiak, apák, férjek, pasik meg tudjuk osztani egymással gyerekvállalással és házassággal kapcsolatos élményeinket, kérdéseinket, aggodalmainkat, tudásunkat, örömünket. Nagy falatnak tűnik a házasság? Hogyan alakul majd a párkapcsolatod? Úgy érzed sokszor elveszted a fejed? Karriert is építenél, de otthon is lennél? Szülés után szeretnétek újra egymásra találni a pároddal? Ezekkel a dilemmákkal nem vagy egyedül! Vadas János vagyok, fejlesztő coach és apuka. Az én történetem a kislányom születésével kezdődik. Nem szeretnék mást, csak egyre jobb apa és férj lenni. Hogy ne csak a feladat része jusson nekem, hanem az öröm is. Anyának lenni ösztönös, az apaság tanulható. Ebben segít a #kispapacoaching. Én abban hiszek, hogy ahogyan egymással bánunk, az az igazi terápia. Tegyél magadért, hogy a legjobb saját magaddal ajándékozhasd meg a gyermekedet!

IDŐPONTOT KÉREK