Allison Anna és Vadas János együtt a Jó.Pár.Terápia

Köszöntünk a Jó Pár Terápia oldalán!

Egy nő és egy férfi. Egy feleség és egy férj. Egy anya és egy apa. Egy terapeuta és egy coach. Összeadták mindazt a sok élettapasztalatot és tudást, amit saját életükben és az ügyfelekkel való munka során szereztek. Mindezt szeretnénk arra használni, hogy Titeket a legjobban támogassunk a párkapcsolati elakadásaitokban. Hello, Allison Anna vagyok, szexuálterapeuta és párkapcsolati mediátor. Sziasztok, én Vadas János vagyok párkapcsolati coach és személyiség fejlesztő. Mi ketten együtt vagyunk a Jó Pár Terápia. Párokat támogatunk abban, hogy egyre jobb legyen a kapcsolatuk. Azt gondoljuk, hogy a harmónia kulcsa az őszinteség, nyitottság, és az egymás iránti figyelmesség megőrzése. Nagy kihívás ezt megvalósítani a mindennapokban. Megcsalás, szétfejlődés, párkapcsolati kiégés, elhidegülés és persze a gyerekszületés utáni nehezebb életszakasz. Ismerős? Manapság megváltoztak a dolgok! A boldogság egy újfajta gazdagság. A lelki béke az új siker, az egészség maga a jólét. Gondoljunk bele egy párkapcsolat életútjába! Mi támogatunk benneteket az első randitól kezdve a jegyes oktatáson át a családos élet mindennapjainak nehézségeiben. A “szeretet nem old meg mindent”, viszont a szőnyeg alá söpört konfliktusok felőrlik a szeretetet. Mi abban hiszünk, hogy ahogyan egymással bánunk, az az igazi terápia. Tegyél a kapcsolatodért és magadért a coaching és a mediáció együttes erejével, hogy a legjobb saját magaddal ajándékozhasd meg a párodat és önmagdat!

Allison Anna Jó Pár Terápia
Allison Anna
párkapcsolati tanácsadó

Allison Anna vagyok, szexuálterapeuta és párkapcsolati tanácsadó. Feleségként és édesanyaként éltem át azokat a problémákat, melyekkel immáron, mint szakember szembesülök. 
Munkám során azt tapasztaltam, gyakran nem a különbözôségeink választanak szét minket, hanem a tehetetlenségünk, hogy elfogadjuk, felismerjük és éltessük ezeket az eltèrô ismèrveket. Hiszen úgy ahogyan minden ember más és màs, a kapcsolatuk is egyedi ès különleges ezáltal.
Amikor két ember között kialakul egy párkapcsolat, akkor elkezdődik egy történet, melynek ők a főszereplői.
Az ő boldogságuk nem egy egyszerű felsorolás lesz. Jó munkahely, szép lakás, autó, még maga a szerelem sem jelent semmit, ha nem találjuk meg a saját lelki békénket, nyugalmunkat. Ennek a boldog kapcsolatnak a minősége alakítja majd mindennapjaink színvilágát.
Nem az a fontos, hányszor mondjuk egymásnak, hogy “szeretlek”. Hanem azok a cselekedetek melyek bizonyítják az egymás iránti folyamatos jelenlétünket,
megbecsülést, odafigyelést, ôszinte szeretetet sugároznak.
Azt gondolom, minden párkapcsolatnak megvan a saját szeretetperselye. Az egymás iránti tisztelettel, figyelemmel, odaadàssal folyamatosan növelhetjük a persely tartalmát. Viszont a bántással, negatív érzelmekkel, megoldatlan konfliktusokkal a tartalom egy lyukon àt elveszhet. A titok az egyensúlyban rejlik. Gondosan arra törekedni, hogy ez a persely bôven tele legyen, amibôl tudunk táplálkozni.

párterápia, párkapcsolati tanácsadás
Vadas János
párkapcsolati tanácsadó

Vadas János vagyok, a #kispapacoaching, az Egyfecskék Waldorf Óvoda és az Éden mini-bölcsi megalapítója. Tanár és coach, Mimma és Samu apukája. Munkám során rengeteg párral és szülőtársammal találkozom. Gyönyörködtet a párkapcsolatok sokszínűsége. Hiszek benne, hogy ahány pár, annyi életstílus és annyi életmegoldás. Mottóm, hogy minden ember tele van tudással, tapasztalattal, tehetséggel és lehetőséggel. Erre építkezem. Akkor is, ha életviteli coachingra jönnek az ügyfeleim, és akkor is, ha párkapcsolati tanácsadásra. Ugyanis az életünk viharos. Az ügyfeleimé és az enyém is. A kérdés, hogy mit kezdünk a viharral? A válaszom, hogy a változás és a fájdalom az élet természetes része. A szenvedés viszont opcionális. Akiket mi sikeresnek látunk az életben, -legyen az szakma vagy párkapcsolat-  kevesen tudják, hogy többször hibáztak, mint ahányszor mások egyáltalán próbálkoztak. Többször írták újra saját párkapcsolatukat is. A kulcs: a fejlődés maga. Párkapcsolatban ez fokozottan igaz! Közszájon forog az a tévhit, hogy a „szeretet mindent legyőz”. Nem így van! A sok szőnyeg alá söpört és meg nem fejlődött konfliktus szép lassan felőrli a szeretetet. Viszont, ha képesek vagyunk ránézni saját vakfoltjainkra, ha eltökéltek vagyunk a változásban, a jobb élet már holnaptól elérhető. A megdolgozott és megfejlődött elakadások erősebbé teszik a párkapcsolatot. Ha jönnek is a viharok, ha recseg-ropog is a hajótest, a vitorlavásznat már nem tépázza, s a hullám tetejére lehet kerülni. A tenger megszelídül és újra napos vizeken lehet vitorlázni. Ezt kívánom Nektek, és ebben tudunk támogatni benneteket!

IDŐPONTOT KÉREK